sunnuntai 21. elokuuta 2016

Tästä se kaikki alkoi...bloggaaminen

Palataan ajassa taaksepäin noin vuoden verran. Ei, en meinaa muistella viime vuonna poisnukkunutta nelijalkaista kamua, vaan sitä aikaa...jostain syystä aloin silloin vakavasti miettiä blogin kirjoittamista. Retkeilen paljon koirien kanssa ja kuvaan, miksen jakaisi retkikohteita ja -kokemuksia muille samoista asioista kiinnostuneille. Bloggaamisen aloitin kuitenkin Retkipaikan kirjoittajana ja nyt, kun vuosi on vierähtänyt, on oman blogin avaamiseen aika.

Tapahtumien täyteinen toukokuu 2015

Pakko aloittaa tarina kertomalla kohtalonomaisesta uuden pennun tulosta perheeseen vuonna 2015. Samana toukokuun päivänä, kun Pyry lähti paremmille metsästysmaille, oli Kolilla porokoirapentue nähnyt päivänvalon. Tästä me olimme silloin vielä täysin tietämättömiä. Olimmehan päättäneet, että uutta koiraa ei oteta, meillä oli yksi ja se tulisi nyt saamaan kaiken huomion. Olin itse vielä lähdössä matkalle heti kohta surullisen tapahtuman jälkeen enkä voinut edes keskustella uuden pennun hankinnasta.

Koiravaljakolla Huippuvuorilla, erilainen koiraretki

Vajaa perhe jäi kotiin, kun lähdin lyhyelle reissulle Huippuvuorille. Edessä oli retki lainakoirien kanssa, koiravaljakkoajo huippumaastoissa. Tämä oli varmasti yksi elämäni parhaista reissuista ja vei ajatukset aivan muualle.Palattuani kotiin oli isäntä vakuuttunut, että uusi retkikaveri tarvitaan, Unna oli menettänyt mielenkiintonsa ihan kaikkeen, se kun ei ollut koskaan ollut yksin.

Kaipuu niin polttava...


Tilko tassuttelee kuvioihin

Luin erästä suosikkiblogiani ja kas, siellähän kerrottiin tuosta edellä mainitusta pentueesta. Ja se kohtalo...sama päivä, oliko kyseessä kenties uudestisyntyminen... Kasvattajalla oli myös toinen koira, pentueen täti, jonka nimi on Unna...siis sama nimi kuin meidän toisella koiralla. Lisäksi kasvattajan pihamaata oli edellisenä kesänä hoitanut lammas, jolla oli sama nimi kuin minulla. Kaiken lisäksi pentueesta oli vapaana vain yksi pentu! Tämä kaikki tarkoitti varmasti, että uusi retkikaveri oli löytynyt!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti