torstai 25. elokuuta 2016

Kesäloma!

Koitti elokuu ja neljän viikon loma pohjoisessa. Minnepä sitä ihminen muualle osaisi matkata ;) Vika työpäivä, kotiin pakkaamaan ja yötä vasten ajo Kemijärvelle. Keli perillä oli helteinen, niinpä uskalsin heittää talviturkin. Koiratkin nauttivat, kun täällä pääsee vaikka joka lenkillä uimaan. Unelmapaikka!


Pello ja Levi

Kun oli muutama päivä toivuttu ajomatkasta, niin taas lähdettiin matkaan. Levillä oli Porokoirakerhon kokous sekä koiranäyttely. Perheessä on eka porokoira ja kiinnostus rotuun on kova. Siksipä sinne. Koukattiin Pellon kautta tapaamaan ensin Lulu-kamua. Miten voi olla mahdollista, että Pellossa on aina aurinkoisen lämmin päivä, kun ollaan oltu siellä?? Paistaako Pellossa aina...onko se naapurimaan hannu hanhien ansiota?!
Levillä oltiin pari yötä kivassa pikkumökissä, Tuumailevin möksä. Koirat ovat tervetulleita mökkiin, mikä nykyään ei ole enää itsestäänselvyys. Tai ainakin karvakuonoista joutuu monissa paikoissa maksamaan lisämaksun. Tämä viihtyisä asumus oli meille tuttu vuosien takaa...Selailtiin mökin vieraskirjaa ja sieltähän se löytyi, meidän edellisen vierailun kirjoitus. Se oli vuosi 2007 ja matkassa olivat nyt jo edesmenneet koiruudet Sissi ja Pyry. Vuodet olivat vierineet ja niin oli Levikin muuttunut. Uutta oli rakennettu ja lisää rakennetaan koko ajan. Täällä tuntui oudolta ajatella, että Suomessa menee huonosti, kun katsoi uusia jättimäisiä ja upeita hirsihuviloita.

Tilko sai uuden kamun, Moskun. Sen kanssa käytiin rellestämässä metsälenkillä ja sitten poika olikin ihan rättipoikkiväsynyt. Unna ei ollut poikien matkassa, mutta uni maittoi sillekin ;)Rentoa mökkielämää

 Muuten patikoinnit jäivät, aika kului nopeasti kaikkea muuta touhutessa. Kylällä käveltiin ja ihmeteltiin tännekin rantautunutta Pokemon go -villitystä. Levillä keli oli harmaan sateinen ja kun sunnuntaina palattiin Kemijärvelle, niin täällähän paistoi aurinko :)


 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti