maanantai 22. elokuuta 2016

Kertaus on opintojen äiti

Vai miten sitä sanotaan... Blogin alku on menneen muistelua, kertausta Tilkon ensimmäisen vuoden tapahtumista. Itselleni muistoksi, kuvien kera, mitä kaikkea tehtiin ja miten ipana kasvoi. Vielä muutama muistelo ja päästään tähän päivään.

Retkeilyä lähimaastoissa

Kevättalvella ja alkukesästä tehtiin paljon retkiä lähimaastoihin eri kokoonpanoilla. Välillä oli matkassa koko perhe, välillä minä yhden tai molempien koirien kanssa.

Sipoonkorpi

tuli tutuksi yhtenä arkisena vapaapäivänä. Ensin satoi, sitten paistoi kuumasti. Vaihtelevaa maastoa, kansallispuisto vuodesta 2011, mutta yllättäen reitit ovat vieläkin työn alla.


Vaakkoi

Käytiin Tilkon kanssa kahdestaan katsastamassa Vaakkoin aluetta ja noustiin Tytinmäelle ;) Paikoin oli vielä paljon lunta, jäisiä polunpohjia ja sitten yhtäkkiä melkein lumetonta. Kevät!
Teijo

Aurinkoinen toukokuun päivä Teijossa. Täällä on käyty muutaman kerran aiemmin ja tykätty kovasti. Tuntuu, että Teijossa paistaa aina aurinko! Polunpohjat olivat vielä jäiset ja kun pinnalla oli vielä vettä, niin oli liukasta. Täysin väärä kenkävalinta! Molemmilla oli vaelluskengät, kun nastakengät olisivat olleet oikeat jalkineet. Hyvin silti selvittiin, lipsuen ja polun vieriä kulkien.


 
 
 Sitten tuli kesä ja lomakausi alkoi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti