maanantai 1. toukokuuta 2017

Vapputouhut

On kelejä pidellyt! Vappuviikonloppuun mahtui varmaan kaikki variaatiot. Lauantaina oli mahtava ilma! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, oli lämmin, ei tuullut ja hanki kantoi. Ihan parasta, mitä vaan voi pieni ihminen toivoa.

Oi voi näitä kelejä!

Kävin aamusta omalla hiihtolenkillä ja iltapäivällä tehtiin vaihteeksi perheretki jäälle.
Päiväkahvit reppuun ja lähisaaria kiertämään.

Hanki kantaa!

Haa, aina löytyy tutkittavaa!

Onhan sen jonkun vahdittava, kun yks vaan kaivaa...
No ni, sait sitten ittes jumiin!

Hihna jumissa, mut oon niinku et ei tässä mitään....

Maata näkyvissä

Vappuaattona ilme olikin sitten toinen! Olin miettinyt yön yli retkeä, mutta koska en ole mikään kokenut talvitelttailija, päätin jättää väliin. Taivaalta vihmoi lunta ja räntää, se piiskasi naamaa ja tuulta vastaan sai taistella. Tyydyttiin normi kävelylenkkeihin...tosin pitihän se päivän pisin lenkki tehdä jäällä, jotta oikein saatiin tuntumaa ilmojen herraan! Koirat eivät ole tuiskusta moksiskaan. Niitä ei tarvi houkutella ulos, oli keli mikä tahansa. Juuri sopivat karvakasat meille!

Eilen taisi olla tyyntä myrskyn edellä

Juu, ei olla moksiskaan keleistä! Hauskaa Vappua vaan!

Vappupäivänä sama näytti jatkuvan. Välillä tuli räntää ja kohta selkeni. Sitten tuisku taas alkoi ja tuulen kera. Retkeilyt jäi tänäänkin, mutta koirapuistossa käytiin juoksuttamassa koiria. Lähellä puistoa asuu vanhahko pystykorvanarttu, joka on tykästynyt Tilkoon...ja Tilko siihen. Se on mainio otus! Kulkee vapaana ja päivystää, että kukas se heitin kulmilla liikkuu. Yleensä arkisin se näyttää ja kuuluu olevan häkissään, mutta viikonloppuisin vanhus tassuttelee pitkin katuja. Paikalliset taitavat tuntea sen ja osaavat varoa kulman kuningatarta. Kippurahäntä tuntee jo meidän auton ja kun saadaan auto parkkiin, niin jo se tepsuttaa meitä vastaan. Hetken ne Tilkon kanssa pelehtii, sitten pikisilmä kääntyy kohti omaa pihaansa ja katsoo taakseen ihan kuin houkutellakseen Tilkon mukaansa. Hmm, puumanainen houkuttelee nuorta poikaa... Onneksi on Unna pitämässä huolen, ettei ipana lähde mieron tielle ;)

Sussu tulee!

En mä vielä voi tulla, juttu kesken...!

Love is in the air <3

Tuutsä...mennään meille...

Tsuppaduidaa, se musta tykkää!

Mikäs se on ollessa, kun tytöt tykkää! Ei siinä paljon askel paina ;)

Rakkauden huumasta huolimatta yritettiin vähän puistossa treenailla...

Mitä toi nyt taas kuvittelee, että me tehdään...

Nyt iltasella tätä kirjoittaessa on taivas jälleen pilvetön! Nopeasti sää täällä muuttuu. Tietäneeköhän tämä hyvää huomiselle!?

Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti