maanantai 14. toukokuuta 2018

Biitsikausi avattu

Ihmeellistä, mutta täällä on hellettä ja lunta samaan aikaan! Kuumasta me ei tykätä, mutta nyt ei saa valittaa vaan nautitaan näistä päivistä. Eikä ole vielä itikoita inisemässä korvan juuressa! Eilen päätettiin avata biitsikausi ja viedä koirat uimaan.

Ensin aamulenkillä hyvät vilvoittelut.Sitten iltapäivällä eväiden kera pitkälle hiekkarannalle. Vaan miltäs se ranta näyttikään...kovin oli vesi valkoista ja kovaa :)
Kemijärven vesi on tällä hetkellä todella matalalla, niinpä ranta oli vielä jäässä ja vesi siinteli jossain kaukana. Eipä tuo haitannut, rantahiekalla jaksettiin pelmuta ja viilentää tassuja jäällä.


Ailanganniemi on yksi mun lempipaikoista Kemijärvellä. Täällä saa kokea luonnonrauhaa, nauttia upeista hiekkarannoista ja harjumaastoista.


Eväshetki, paras hetki.

 
Tilko on loistava retkikamu. Se osaa asettua aloilleen ja vain olla ja seurata, mitä ympärillä tapahtuu. Unnalla on koko ajan jotain pientä säätöä ja se keksii omaa pikku puuhastelua. Ja se myös pitää huolen, ettei vain jää osattomaksi herkuista.


Et kai sä meinaa sitä ihan kokonaan ite syödä??


Lämmin päivä, keho kaipaa suolaa ;)


Eväät on syöty ja matka jatkuu.


Katson autiota hiekkarantaa ja ajatukseni mun kauas kantaa....


Vene on, vain vesi puuttuu.


Poimisko talteen?


Lähiretkeily on kyllä ihan parasta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti