sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

#Nuku yö ulkona

Viime yönä nukuttiin valtakunnallisesti yö ulkona. Me Kemijärven Ladussa osallistuttiin tapahtumaan ja houkuteltiin väkeä mukaan, valitettavasti siinä onnistumatta. Vain muutama kävi illalla istumassa tulilla ja meitä yön yli jääneitä oli kolme. Mikäs siinä, ei se määrä vaan laatu ;)

Kesäilta parhaimmillaan

Pannu kuumana odotettiin yöpyjiä

Mulla oli Tilko matkassa ihan treenimielessäkin. Juniori sai touhuta yksityisen mailla vapaana mielin määrin ja olin tosi tyytyväinen, kun se pysyi käskyn alla ja tuli kutsusta heti luokse. Tulilla kävijät Tilko kävi moikkaamassa ja istahti aina välillä jonkun viereen rapsutuksia hakien. Suurimman osan ajasta se kuitenkin touhusi omiaan, oli oikein mallikelpoinen seuralainen.

Tilko ei turhia hötkyillyt


Kesäillan tuoksuja

Mennyt vuorokausi toi meille paljon uusia kokemuksia. Tilko ei ole ikinä ollut yötä laavussa, teltassa kyllä, eikä se ole ollut myöskään soutuveneessä. Nyt tuo kaikki on onnistuneesti koettu!

Tyyni järvenpinta, kesäyö, hiljaisuus....tää onnea on!

Naapurista lähti rantoja pitkin koira seuraamaan meitä soutelijoita.

Yöllä oli melkoinen ukkonen ja vettä tuli taivaan täydeltä, mutta koira ei siitä hätääntynyt. Toki se pomppasi pystyyn, kun salama välähti ja jyrähteli välillä niin, että laavukin taisi tärähtää. Itsekin hätkähtelin ukkosen pauketta. Kun ukkonen meni ohi ja sade jatkui, niin jatkettiin unia. Mulla oli hyttysverkko laavun suulla ja se piti itikat poissa ja koiran laavussa. Kertaakaan Tilko ei yrittänyt puskea itseään verkon ali tai läpi ulos.

Tuonne mä leirini pystytän!

Laavu niemennokassa

Hyttysverkon takaa on hyvä seurata järven elämää.


Yötön yö, sade uhkaa...

Nyt tiedän, että Tilkon kanssa voi mennä lähes minne vaan ja yöpyä missä vaan, kelillä kuin kelillä. Mä oon niin iloinen ja onnellinen tästä nuoresta retkikamusta 💗

Vain yksi yö, kenen nää tavarat oikein on!?!?! 
 

Poropoika porontaljalla, kuinkas muutenkaan ;)


Sadeaamun kaffet keittimellä, uusi kiiltävä pannu korkattu!

Näihin kuviin ja sadeaamun tunnelmiin päättyi meidän Nuku yö ulkona -tapahtuma. Juhannuksen tienoilla jatketaan taas retkeilyn merkeissä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti